Home | Steden | Categorieën | Winkels | Trefwoorden

Disclaimer Voordeelmuis.nl website

Voordeelmuis verleent u hierbij toegang tot deze website en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Voordeelmuis en derden zijn aangeleverd.

De op deze website aangeboden materialen zijn afkomstig uit folders en ander materiaal van derden en worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Voordeelmuis. Aan deze materialen kunnen geen rechten worden ontleend. Voordeelmuis aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze materialen. Alle prijzen en data op de website zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Voordeelmuis aanvaardt op geen enkele wijze welke aansprakelijkheid dan ook voor het al dan niet kunnen gebruiken van deze website, noch voor de gevolgen van het gebruik van door haar via deze website al dan niet gratis aangeboden bestanden, waaronder downloads, documentatie, instructies, stuurprogramma's etc., of voor informatie die bereikt wordt via hyperlinks op de website, alsmede voor de gevolgen van het gebruik van elders, al dan niet door derden aangeboden producten. Door het gebruik van deze website accepteert u deze uitsluiting van de aansprakelijkheid.

Deze disclaimer is opgesteld in samenspraak met ICT Recht.