Voordeelmuis.nl gebruikt cookies om aanbiedingen af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren. Lees hier meer.
Vind folder aanbiedingen :

U heeft 5 actuele folder aanbiedingen gevonden in de categorie trampolines

Als u de ruimte hebt is een trampoline natuurlijk het ultieme vermaak voor kinderen in de tuin. Een trampoline veiligheidsnet, indien niet inbegrepen, is absolute noodzaak voor veiliger springen. Met een trampolinerand beschermt u kindervingers tegen de veren van de trampoline. Sommige trampolines kunt u inbouwen in de grond. Het formaat van de trampoline en de kwaliteit bepalen de prijs. Bedenk dat een trampoline een groot en zwaar pakket is. U kunt ze ook on-line kopen om uzelf een hoop gesjouw te besparen.
U ziet hieronder ter vergelijking of referentie nog een aantal oude folder aanbiedingen in de categorie trampolines . Deze zijn uiteraard niet meer geldig.
Voor veel van deze aanbiedingen geldt Op=Op of zolang de voorraad strekt. Voor sommige aanbiedingen gelden aanvullende voorwaarden. De getoonde on-line prijzen zijn zonder evt verzendkosten en een momentopname en kunnen wijzigen. Wij raden u aan ook de (on-line) folders van de winkels te bekijken voor u gaat inkopen. Voordeelmuis aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid of volledigheid van de getoonde informatie. Lees onze volledige disclaimer. Uw privacy is gewaarborgd middels onze privacy verklaring.Heeft u opmerkingen over of aanvullingen op deze pagina? Verstuur feedback.
[]